Gepubliceerd door op

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vliegdag

4th september 2022

Vliegdag met wat extra’s

 

Op zondag 4 september wordt er door de club een vliegdag gepland met een verloting. Aansluitend aan de vliegdag kunnen leden ervoor kiezen om gezamenlijk op het veld te barbecueën.

Het is aan de vliegers zelf om er een mooie dag van te maken door op die dag een mooie schaalkist of een ander vliegend object mee te nemen dat anders niet zo gauw buiten komt. Denk hierbij bv aan een mooi schaalmodel, of om een mooie zwever de lucht in te brengen m.b.v. een elastiek of opslepen, of dat enkele leden met elkaar afspreken om een wedstrijdje combat te gaan vliegen. Alles kan, er is geen programma voor die dag.

Doen wat je leuk vindt, en wat je op een gewone vliegdag niet zo gauw zou doen, dat is het motto.

Iedere deelnemer ontvangt bij aanmelding op die 4e september een lootje. Van elk lid die minstens 1 vlucht gemaakt heeft, ongeacht waarmee en hoe, wordt zijn lootje in de hoge hoed gedeponeerd. Dat geldt dus ook voor de leerlingen; als zij zich aanmelden en een lesvluchtje doen wordt ook hun lootje in de hoge hoed gedaan. Op het einde van de vliegdag, zo rond 16.00 uur, worden er 3 lootjes getrokken. Op volgorde van trekking mag de gelukkige een prijs uitzoeken.

In de prijzenpot zitten 2 vliegtuigen en een Futaba T7C 2,4 GHz zender, alles afkomstig uit de verzameling van Simon Blokdijk. De 2 vliegtuigen, een Cessna 182, en een Pete ’n Poke, zijn beide zo goed als vliegklaar.

Door de kantine-commissie wordt overdag gezorgd voor koffie, koek, frisdrank en zelfs een broodje met wat lekkers erop zit in de mogelijkheden. Op het einde van de vliegdag, rond 16.00 uur, zit het werk van de kantine-commissie er op.

Na afloop van de vliegdag, kunnen vliegers en hun eventuele metgezellen blijven BBQ-en op het veld. Er mag dan echter niet meer gevlogen worden. De BBQ valt buiten de organisatie van die dag, d.w.z. dat leden dit zelf onderling met elkaar af moeten spreken, en de BBQ, het eten en het drinken zelf mee moeten nemen en na afloop alles weer zelf op moeten ruimen.

We hopen op grote opkomst, op veel mooie kisten, en een gezellige dag.

 

Bestuur MVC Crash

Gegevens

Datum:
4th september 2022

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder